25 jaar Mackaay Communicatie Groep

Links: 1995       Rechts: 2020

 

Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat ik met een oude (486) PC, een bureaulamp zonder voet en drie Dikke van Dale’s begon aan het zelfstandig ondernemerschap. Een groot avontuur waarvan ik in 1995 nog niet kon bevroeden waar en wat het mij zou brengen.

Mijn collega’s van het reclamebureau waar ik eind 1994 vertrok waren sceptisch: “Wat ga je in hemelsnaam doen man, daar in het Oosten?!”. Volgens hen kon goed conceptueel reclamewerk immers alleen in de randstad gemaakt worden en lag de wereld daar aan mijn voeten. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kon. In 1995 startte ik een bureau voor creatieve communicatie onder mijn eigen naam. Aan de achterkant van de A1. Gewoon omdat het kon. Vanuit huis. Inmiddels zijn we 25 bijzondere, mooie, enerverende en soms moeilijke jaren verder en kijk ik met dankbaarheid terug op wat mijn collega’s en ik bereikt hebben.

Mackaay Communicatie Groep (MCG), inclusief Macknificent Arbeidsmarktcommunicatie is nu een gevestigde naam. En niet alleen in het Oosten van het land. We beschikken over eigen monumentale panden waarin wij ons thuis voelen en met plezier werken. Wij hebben best veel en aansprekend werk gemaakt en minstens zo belangrijk: heel veel lol. Maar belangrijker dan dit alles bij elkaar: we hebben zeer uiteenlopende opdrachtgevers verder mogen helpen met hun marketing- en arbeidsmarktcommunicatie en aan ons weten te binden. (Toegegeven, niet elke klant is gebleven, maar daarvan verwachten we enkele in 2020 wel weer terug.)

Vorig jaar leek het lot heel even te beslissen dat ik door ziekte mijn droom als ondernemer zou moeten opgeven, maar ook die hindernis heb ik genomen. Ik mag volledig gezond beginnen aan dit nieuwe jaar. Met nieuwe energie. Met nieuwe collega’s. Met nieuwe opdrachtgevers. En ja, binnenkort ook met ’something completely different’. Tegen iedereen die tot nu toe heeft helpen duwen zeg ik “Top”. Tegen iedereen die mij het vertrouwen gunde de afgelopen 25 jaren zeg ik “Ontzettend veel dank”. En tegen iedereen die tot hier heeft gelezen zeg ik: “Tot gauw”. Een geweldig mooi en gezond 2020 gewenst!

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *