Eijgenhuijsen Precisievervoer

Concepten
die richting geven

Rabobank Achterhoek-Oost
Rabobank Graafschap-Noord
Samen verder
Samen sterker

Dé cloud
bestaat niet


Sogeti ondersteunt organisaties met
concrete cloudoplossingen. Van een
stapsgewijze aanpak tot de meest
vergaande cloud-only strategie. Daar
hoort een pakkende communicatie
oplossing bij.

Wij ontwikkelen sturende ideeën voor uw business.

Zowel offline als online.

Word-of-mouth

Wat mij bij Mackaay direct te binnen schiet, is dat ze snel doordringen tot de kern en de gekozen strategie- en conceptlijnen goed vasthouden in alle vormen van communicatie. De mensen zijn persoonlijk, betrokken en effectief.

Erik SpiegelenbergHoofd Expertisecentrum Nijha

Wij willen ons graag profileren als onafhankelijk logistiek specialist in de nichemarkt van high-tech apparatuur. Dit brengen wij het liefst op een prikkelende en uitdagende wijze tot uiting. Mackaay weet dit altijd op de juiste wijze te vertalen in creatief werk, zoals recent weer met onze prachtige nieuwe folderlijn en responsive website.

Marcel ReurinkManaging director Eijgenhuijsen bv Precisievervoer

Arjan Mackaay is een ideale sparringpartner voor mij. Door  zijn brede interesse en creativiteit, stimuleert hij mij ook buiten de traditionele kaders te denken.

Tonny WinkelhorstCEO Baks Groep

Samenwerken met Mackaay ervaar ik als professioneel, creatief, persoonlijk en ‘on time’. Mackaay denkt mee als partner in business en is gevraagd en ongevraagd scherp op de kwaliteit van vorm en inhoud.

Johan de JongMarketing manager Ons Huis

PASSIE VOOR CREATIE

Al 20 jaar ontwikkelen wij succesvolle communicatieconcepten. Gebaseerd op strategie, gedragen door creatie. Ook voor u creëren wij graag onderscheidend vermogen.

YEAZ

Worstelt u met het bijhouden van uw site en/of social media? Wij bieden content creatie én content beheer aan tegen vaste maandelijkse tarieven: YEAZ. Kijk nu op www.yeaz.nl !

BEL OF MAIL ONS

Bent u toe aan verfrissende ideeën voor uw marketing en communicatie? Bel ons nu voor een vrijblijvende kennismaking: 0573 25 54 08. Mailen mag ook: info@mackaay.com

Aanbevolen:

@Mackaaylochem
Mackaay is een creatief communicatiebureau dat strategisch denkt en tactisch handelt. Wij staan al 25 jaar voor Creating Value +