Schouwburg Lochem gaat samenwerken met Mackaay.

overtuigen

 

De Schouwburg in Lochem en Mackaay Communicatie Groep gaan samenwerken op het gebied van communicatie. Het communicatie-adviesbureau uit Lochem gaat de Schouwburg ondersteunen bij diverse nieuwe marketingactiviteiten.

 

“Wij doen op het gebied van communicatie heel veel zelf, maar missen af en toe de blik van professionals. Arjan Mackaay kwam tijdens een informeel gesprek met het aanbod om ons als sparringpartner zowel strategisch als creatief te versterken. Een mooie vorm van sponsoring waar wij heel erg blij mee zijn”, aldus Mirjam Radstake, directeur van Schouwburg Lochem.

Vanuit de gedachte van naoberschap

Mackaay Communicatie Groep, gevestigd aan de Graaf Ottoweg in Lochem, beschouwt zichzelf als goede buur van Schouwburg Lochem. Directeur Arjan Mackaay vertelt: “Wij zitten op enkele meters lopen van elkaar vandaan. Alleen al vanuit de gedachte van ‘Naoberschap’ vinden wij het leuk om onze expertise in te kunnen zetten voor de Schouwburg. Daarnaast willen wij hiermee laten zien dat wij ons, ondanks onze groeiende activiteiten in de randstad, zeer verbonden voelen met onze thuisregio.”.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *